Rekrytoimme ja vuokraamme teollisuuden asentajia ja rakennustyöntekijöitä Lapissa ja muualla Pohjois-Suomessa

Ota yhteyttä

Rent Partners Oy on rakennusalaan ja teollisuuteen erikoistunut henkilöstövuokrausfirma Keminmaassa. Rekrytoimme ja vuokraamme taitavat teollisuuden asentajat ja muut rakennusalan osaajat koko Lapin ja muun Pohjois-Suomen alueella. Lue lisää ja ota meihin yhteyttä, kun kaipaat joustavaa työtä tai ammattitaitoista vuokratyövoimaa!

Vuokraa luotettavaa työvoimaa työmaallesi

Palvelemme rakennusalan ja teollisuuden työmaiden pääurakoitsijoita tarjoamalla laadukkaat henkilöstövuokrauspalvelut. Henkilöstön vuokraus on erinomainen ja joustava ratkaisu yllättäväänkin työvoimapulaan. Henkilöstövuokrauksella pystytään täyttämään sekä lyhyt- että pidempiaikaiset työvoimatarpeet nopeasti ja vaivattomasti.

 

Henkilöstövuokrausta hyödyntämällä saat osaavat työntekijät käyttöösi vaivattomasti ilman kokonaisvaltaisen rekrytointiprosessin vaatimaa aikaa ja vaivaa. Olemme rekrytoineet alan parhaat tekijät puolestasi ja toimimme myös vuokratyöntekijöiden työnantajana. Vuokratyöntekijöiden kohdalla sinun ei siis tarvitse huolehtia työnantajavelvoitteista.


Työntekijöiden hankkiminen hoituu helposti soittamalla. Henkilökuntamme kartoittaa tarpeesi täsmällisesti ja etsii tarvettasi parhaiten vastaavat vuokratyöntekijät käyttöösi.

Ota yhteyttä!

Liity osaajiemme joukkoon – lähetä meille avoin työhakemus

Oletko rakennusalan tai teollisuuden koulutettu ammattilainen? Haluaisitko tehdä alan töitä mielenkiintoisissa urakoissa ja joustavin työajoin? Lähetä meille avoin työhakemus, jossa kerrot osaamisestasi, kokemuksestasi sekä käytettävyydestäsi. Käymme kaikki hakemukset läpi ja otamme yhteyttä potentiaalisiin tekijöihin mahdollisimman nopeasti.


Rent Partners Oy:n työntekijänä saat aina asianmukaisen työsopimuksen sekä työehtosopimuksen mukaisen, kokemuksesi huomioon ottavan palkan tekemästäsi työstä. Pidämme aina huolen ajantasaisesta ja varmasta palkanmaksusta. Olemme rehti ja reilu työnantaja, joka on vaivattomasti tavoitettavissasi. Kauttamme voit työllistyä toiveidesi mukaisesti osa-aikaisesti, kokopäiväisesti tai määräaikaisesti ja tehdä työtä joustavin ehdoin.

 

Ethän siis epäröi, vaan jätä hakemuksesi jo tänään ja liity osaavien työntekijöidemme joukkoon!

Jätä työhakemus